
Beaujolais Celebration w Ohy Ahy!
20 listopada o godzinie 19:00 w restauracji Ohy Ahy odbędzie się wyjątkowa kolacja degustacyjna z okazji Święta Beaujolais – prosto z serca Francji!
Tego wieczoru uczestnicy przeniosą się do Francji, a gościem specjalnym wydarzenia będzie Alexander Bain – charyzmatyczny winiarz i właściciel biodynamicznej winnicy, słynącej z naturalnych win pozbawionych pestycydów, czystych i pełnych życia.
Do win Alexandera Bain’a szef kuchni Marceli Szeląg przygotował wyjątkowe menu degustacyjne inspirowane kuchnią francuską – finezyjne, sezonowe i pełne aromatów.
📅 Data: 20 listopada (środa)
🕖 Godzina: 19:00
📍 Miejsce: Restauracja Ohy Ahy
💰 Cena: 195 zł / osoba
Liczba miejsc jest ograniczona. Rezerwacji można dokonywać osobiście w lokalu, telefonicznie lub poprzez wiadomość prywatną na facebooku. To niepowtarzalna okazja, by odbyć kulinarną podróż po smakach Francji.